Pakkohan se on tunnustaa – Luen Seiskaa myös itse (ks. Seiska tarjous linkin takana). Jostain kumman syystä Seiska ja sen lukeminen on monelle meistä melkoinen tabu. Melkein kuin äänestäisi perussuomalaisia. Kuitenkin tosiasia on se, että valtaosa suomalaisista lukee Seiskaa viikoittain. Lehti onkin noussut Suomen luetuimmaksi viikkolehdeksi. Noh, oikeastaan se on ollut sitä jo vuosikaudet, sillä Seiskan kilpailijat ovat jääneet vuosi toisensa jälkeen kauas taakse myyntiluvuissa.

Mistä 7 Päivää lehden suosio oikein kertoo? Tai oikeastaan mitä se kertoo meistä suomalaisista? Olemmeko me todella niin yksinkertaisia, että BB-Nikon uusimmat päristelyt neljän promillen kännissä jaksavat oikeasti kiinnostaa?

Uskon, että ilmiö on universaali. Julkkisten tai edes mukajulkkisten toilailut jaksavat kiinnostaa kaikkialla. Mitä mehevämpi skandaali, sen mahtavampaa sillä on mässäillä. Suomessa julkkisten piirit ovat toki melko pienet, joten kannessa komeileekin viikosta toiseen ne samat tutut naamat.

Reality -ohjelmat ovat tehneet onneksi tähän pienen poikkeuksen, sillä niiden myötä juorulehdet ovat saaneet lisää reviteltävää – ainakin hetkeksi. Useimmiten nämä ihmisrauniot ovat melkoisia tähdenlentoja, jotka jaksavat kiinnostaa kansaa noin parin kuukauden ajan. Sen jälkeen onkin aika vaihtaa levyä ja lyödä uutta matoa koukkuun.

Seiska on onnistunut rakentamaan bisneksensä todella mahtavasti ihmisiä kiinnostavan juoruilun ympärille. Vaikka juoruilun sanotaan olevan ämmien touhua, Seiskaa lukevat silti yllättäen sekä miehet että naiset.

Katso Seiska tarjous sivun ylälaidasta ja saatat jäädä itsekin koukkuun!